Scandinavië, Engeland, Frankrijk, Spanje... én natuurlijk Nederland zelf hebben voor ons geen geheimen. Kijk, de achterkant van een collega chauffeur, daar wordt natuurlijk niemand erg blij van, maar de dagen en nachten, de kilometers asfalt, de natuur, de zonsopgang, dat maakt het vak zo boeiend. En ja, je komt ook in rare omstandigheden die je altijd weer weet te overwinnen. Dat geeft een avontuurlijk gevoel. Daarvoor komen we al jaren graag ons bed uit.

De wachttijden aan de grens of ineens onverwachtse verstekelingen aan boord, papieren die nóg eens bekeken worden met een strenge blik. Het keer op keer wegen van de vrachtwagen... we hebben het allemaal meegemaakt. Toch gaat er niets boven de vrijheid die je voelt als je je lading weer veilig aan het lossen bent. Zeker als je ook nog eens vriendelijk ontvangen wordt.

We zien het als een sport om "vol" terug te rijden. Nooit een lege trailer achter onze cabines. Ook al moeten we er iets voor omrijden. Daar draait het vandaag de dag om in onze handel - denkend aan het milieu – minder bewegingen op de weg. Minder CO²-uitstoot gekoppeld aan een modern wagenpark bestaande uit Euro-6 motoren. Elke keer als je in je eigen cabine stapt, verandert de wereld een beetje, je voelt je gewoon anders... TRANSPORT IS EEN MANIER VAN LEVEN


ALLEEN IS MAAR ALLEEN